Čia apie tėvams kylančius klausimus dėl GĮP

https://www.bernardinai.lt/ka-tevams-reikia-zinoti-apie-gyvenimo-igudziu-programa/

Iš informacijos, kurią gavo mokyklų pavaduotojai apie GĮP, jei dalyvavo pavasario NŠA konsultacijoje

https://www.nsa.smm.lt/wp-content/uploads/2023/04/Rekomendacijos_izvalgos_del_GI_bendrosios_programos_igyvendinimo_Daiva_Sukyte.pdf

Dviejų nacionalinės programos rengėjų pranešimas prieš porą metų

https://www.mokykla2030.lt/wp-content/uploads/2021/05/Gyvenimo-Igudziu-BP-pristatymas_2021-05-05.pdf

Čia baigiantis praėjusiems mokslo metams buvo konferencija Šalkausio gimnazijoje, kur, viena praktikė darė pranešimą apie gyvenimo įgūdžių mokymą

https://svcentras.lt/wp-content/uploads/2023/04/atnaujinta-Respublikinio-forumo-programa-2023_06_02.pdf

O čia pavasario briefingas Seime, kur kiek plačiau apie GĮP

https://www.youtube.com/watch?v=JrPY0m94RE4

Čia info iš ŠC tinklapio

https://svcentras.lt/del-kvalifikacijos-tobulinimo-dirbantiems-pagal-gyvenimo-igudziu-programa/

https://svcentras.lt/informacija-apie-nemokamas-studijas-pedagogams/

 

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Ir vėl nuvilnijo „Rugsėjo aidas 2023“ 2023-09-04 Ir vėl nuvilnijo „Rugsėjo aidas 2023“

Rugsėjo pirmoji – Mokslo ir žinių diena! Šioje dienoje telpa visa, kam nesvetimas noras tobulėti,  asmeninis augimas, būdingos tobulumo paieškos, žingeidumas ir suvokimas, kad norint neatsilikti nuo pasaulio, turi nuolat žengti žingsnelį pirmyn. Džiaugiamės, kad tai supranta vyresnio amžiaus žmonės ir aktyviai dalyvauja visoje Lietuvoje įkurtuose Trečiojo amžiaus universitetų veiklose.

Plačiau
Vasaros stovykla „Judinam vasarą 5“ 2023-09-04 Vasaros stovykla „Judinam vasarą 5“

Lietingą rugpjūčio 7-ąją būrys jaunuolių iš trijų rajonų – Raseinių, Radviliškio ir Pakruojo jaunimo centrų/erdvių –  susirinko į jungtinę stovyklą „Judinam vasarą 5“. Šiais metais  stovykla organizuota Napoleono sporto ir laisvalaikio bazėje, Pasvalio rajone. Stovyklos atidaryme dalyvavo atstovai iš Jaunimo reikalų agentūros.

Plačiau
Į naujus mokslo metus – valso žingsniu 2023-08-31 Į naujus mokslo metus – valso žingsniu

Raseinių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyrius kartu su Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba rugpjūčio 29 dieną organizavo konferenciją „Ugdymo proceso kaita – mokinių ūgčiai“, skirtą Raseinių rajono pedagoginei bendruomenei.

Plačiau
Ukrainiečių vaikų vasaros stovykla Raseiniuose 2023-08-25 Ukrainiečių vaikų vasaros stovykla Raseiniuose

Rugpjūčio 14-27 dienomis Raseiniuose vieši Volodymyro miesto (Ukraina) vaikai, kurių tėvai arba vienas iš tėvų šiuo metu tarnauja, buvo sužeisti arba žuvo tarnaudami Ukrainos ginkluotosiose pajėgose. Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba (toliau – Tarnyba) kartu su kitomis rajono įstaigomis šiems vaikams suorganizavo vasaros stovyklą. Rugpjūčio 17 ir 23 dienomis Tarnybos darbuotojai Reda, Valdonė, Jurga, Milda, Gintarė, Renatas, Rolandas ir savanoriai Ingrida, Agnė ir Domantas prisidėjo prie šios socialinės iniciatyvos suorganizavę veiklas, kurių metu vaikai galėjo atsipalaiduoti ir nors trumpam atsiriboti nuo užgriuvusių negandų, o svarbiausia – jaustis saugiai.

 

Plačiau
Ugdymo turinio atnaujinimo patirtis įtraukios mokyklos kontekste 2023-06-28 Ugdymo turinio atnaujinimo patirtis įtraukios mokyklos kontekste

Birželio 14 d. Raseinių pradinių klasių mokytojai lankėsi Šiaulių r. Dubysos aukštupio mokykloje, kurioje vyko vienos dienos stažuotė „Ugdymo turinio atnaujinimo patirtis įtraukios mokyklos kontekste“. Mokyklos direktorius pasidalino patirtimi apie atnaujintą ugdymo turinį įtraukios mokyklos kontekste, mokinių ugdymą daugiakultūrėje ir daugiakalbėje aplinkoje, apie įvairių ugdymosi poreikių turinčių mokinių ugdymą/si, bendruomenės susitarimus įgyvendinant atnaujintą ugdymo turinį.

Plačiau