Švietimo, mokslo ir sporto ministras Algirdas Monkevičius siūlo, kad šiuo metu nuotoliniu būdu besimokantys mokiniai į mokyklas grįžtų bent dviem savaitėms.

   „Šiuo metu bendrojo ugdymo mokyklos dirba nuotoliniu būdu, tačiau svarstome galimybę bent dvi savaites į mokyklas grįžti ir dirbti įprastu būdu“, – penktadienį per spaudos konferenciją paskelbė A. Monkevičius.

   „Pradėta nagrinėti galimybė pradinėms klasėms į mokyklas grįžti nuo gegužės 25 dienos, o pagrindinio ir bendrojo ugdymo mokiniams – nuo birželio pirmos dienos“, – pranešė ministras.

Skaityti daugiau: http://raseiniunaujienos.lt/2020/05/08/siuloma-kad-pradinukai-i-mokyklas-griztu-nuo-geguzes-25-vyresni-nuo-birzelio-1-dienos/

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

S. Jurkevičius. Nuolaidžiavimas mokiniams ugdo ištižėlių kartą 2020-04-30 S. Jurkevičius. Nuolaidžiavimas mokiniams ugdo ištižėlių kartą

Pasisakymą apie padėtį švietimo sistemoje būtų galima pradėti citata iš „Lietuvos ryto“ Laiko ženklų skilties: „Lietuvos švietimo problemos žinomos jau ne vienerius metus: drausmės mokyklose stoka, neaukšti mokymosi ir elgesio standartai, geriausiu atveju nukreipti į vidutinį lygį, išplitusi pedagogų apatija, formalus požiūris į mokinius, menkas mokytojo profesijos prestižas.“ Akivaizdu, kad esama padėtis švietimo sistemoje kelia visuomenės rūpestį ir nerimą.

Plačiau