Ačiū
1
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Ir vėl nuvilnijo „Rugsėjo aidas 2019“ 2019-09-03 Ir vėl nuvilnijo „Rugsėjo aidas 2019“

Mažai yra žmonių, kurių širdies nesuvirpintų  Mokslo ir žinių šventė. Nors patys seniai atsisveikinę su vaikyste, jaunyste, tą jaudulį, džiugesį, nerimą išgyvename vėl ir vėl kartu su savo vaikais, o vėliau ir anūkais.  Kaip ir kiekvienais metais Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba Mokslo ir žinių dienos proga organizavo tradicija tapusį renginį „Rugsėjo aidas“.

Plačiau
Vėl kviečia „Rugsėjo aidas“ 2019-07-26 Vėl kviečia „Rugsėjo aidas“

Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba jau dešimtus metus organizuoja renginį rajono mokytojams senjorams ir Raseinių Trečiojo amžiaus universiteto (TAU) studentams „Rugsėjo aidas“.  Kasmet šventiškai nusiteikę įvairių rajono ugdymo įstaigų mokytojai senjorai ir Raseinių TAU studentai renkasi draugėn. Šiais metais dalyvių lauks nuotaikingas koncertas „Onyte, einam su manim pašokti“ su Liudu Mikalausku. Jis pakvies pasivaikščioti kartu su Danieliaus Dolskio ir Antano Šabaniausko dainomis po tarpukario Lietuvą. Nuoširdus aksominio balso savininkas nukels į aristokratiškas tarpukario koncertų sales ir kavines. Juokingos miniatiūros iš to meto aukštuomenės gyvenimo, garsiosios dainos „Onytė“, „Lietuvaitė“, „Palangos jūroj“, „Kariškas vaizdelis“ padės praleisti tikrai nuotaikingą popietę.

Plačiau
Džiugi naujiena Ariogalos studentams 2019-07-26 Džiugi naujiena Ariogalos studentams

Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba plečia savo veiklą ir nuo 2019 m. rugsėjo 1 d. pradeda vykdyti veiklas Ariogaloje. Raseinių trečiojo amžiaus universitete (TAU) veiklos vykdomos keturiuose fakultetuose: Fizinio aktyvumo, kultūros ir meno, socialinių ir humanitarinių mokslų, psichinės ir dvasinės sveikatos. Senjorams rengiamos paskaitos, praktiniai užsiėmimai, skatinantys susivienyti, pabendrauti ir pasidalinti savo patirtimi, išmokti naujų dalykų. Kilus dideliam susidomėjimui, Raseinių TAU pradeda vykdyti veiklas Ariogaloje ir kviečia senjorus, norinčius mokytis Ariogaloje. Senjorai kviečiami į susirinkimą, aptarti pageidaujamus užsiėmimus ir galimybes.

Plačiau
Tarptautinio projekto rezultatai Raseiniams 2019-06-27 Tarptautinio projekto rezultatai Raseiniams

Birželio mėnesį Raseiniuose vyko Erasmus + projekto, apjungusio organizacijas  net iš 5 valstybių – Lietuvos, Lenkijos, Italijos, Bulgarijos ir Jungtinės Karalystės -  sklaidos renginys.

Plačiau