Ketvirtąją suaugusiųjų mokymosi svaitės „Mokymosi tinklai“ dieną Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba pakvietė vyresnio amžiaus žmones skirti sportui. Nors lapkričio 23-ioji pasitiko visus su sniegu ir vėju, net keturios šaunios senjorų komandos („Sidabrinė gija“, „Lūšiukai“, „Šaltinėlis“ ir „Kiškiai“) atvyko į Raseinių kūno kultūros ir sporto centro salę susirungti linksmose žaidynėse. Senjorai išbandė savo jėgas 6 rungtyse: „Kibkit, žuvelės“, „Kopėtėlės“, „Mesk, perkelk, pagauk“, „Gyvatėlė su kamuoliu“, „Smiginis“, „Tinklinis su paklodėmis“. Visos komandos vienoje ar kitoje rungtyje iškovojo prizines vietas, taigi, nieko kito nebeliko, kaip visus iki vieno apdovanoti medaliais. Bet svarbiausia - gerų emocijų ir pozityvo dozė, kurią gavo kiekvienas atvykęs į spartakiadą.

   Tarnyba nuoširdžiai dėkoja Raseinių kūno kultūros ir sporto centrui už suteiktas patalpas, inventorių, geranorišką pagalbą organizuojant renginį ir Raseinių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biurui už bendradarbiavimą skiriant visuomenės sveikatos specialistą, kuris, prireikus, suteiktų pirmąją pagalbą.

Valdonė Balčaitienė, Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos metodininkė

 

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Lapkričio 22 dieną įvyko susitikimas su poete, kraštiete Aldona Radčenko 2023-11-23 / Apie TAU Lapkričio 22 dieną įvyko susitikimas su poete, kraštiete Aldona Radčenko

Lapkričio 22 dieną įvyko susitikimas su poete, kraštiete Aldona Radčenko, Nepriklausomų Rašytojų Sąjungos nare, penkių poezijos knygų autore. Raseinių TAU studentams poetė pristatė savo poezijos knygą ,,Širdimi Jums rašau". Savo kūrybą skaitė, dainas dainavo pati autorė ir jos sūnus Andriejus. Poetės eilėraščius skaitė Ona Kazbarienė. Gražūs, prasmingi eilėraščiai įkvėpė ir kitus TAU studentus prisiminti ir padeklamuoti savo vaikystėje išmoktus eilėraščius. Tai buvo šiltas ir nuoširdus bendravimas, nuspalvintas gražiais posmais ir dainomis.

Plačiau
Šiaurietiškas ėjimas – sveikatai gerinti 2023-11-21 / Apie TAU Šiaurietiškas ėjimas – sveikatai gerinti

Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba prisijungė prie Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacijos organizuojamos suaugusiųjų mokymosi savaitės „Mokymosi tinklai“ ir lapkričio 20 – 24 dienomis kviečia Raseinių rajono gyventojus ir vyresniojo amžiaus žmones aktyviai dalyvauti įvairiuose renginiuose. Lapkričio 21 d. mokėmės "Šiaurietiško vaikščiojimo ALFA technikos".

Plačiau
Už kalnus gali būti geriau tik kalnai 2023-11-20 / Apie TAU Už kalnus gali būti geriau tik kalnai

"Už kalnus gali būti geriau tik kalnai" - įsitikinę Raseinių TAU tapytojai. Ir visai nebūtina į juos nukeliauti ar nuvykti. Galima juose pabūvoti juos tapant: mėgaujantis potėpiais , štrichais, spalvomis...

Plačiau