Ankstyvasis STEAM ugdymas itin karšta tema tarp edukologų. Bet kas iš tikrųjų yra STEAM ugdymas ir kaip jį taikyti veikloms namuose?

STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Maths) apima integruotas mokslo, technologijų, inžinerijos, meno ir matematikos veiklas. Kodėl taip svarbu užtikrinti visakeriopą raidą?

Nuo ankstyvos vaikystės vaikai ugdydami technologinį mąstymą, užaugę neabejotinai bus imlesti technologiniai pažangai, o galbūt ir prisidės prie jos vystymo. Vaikams lengviau suprasti reiškinius vykstančius natūralioje gyvenimo aplinkoje. O geriausias dalykas yra tas, kad nuo mažų dienų sudominę vaikus mokslu, įvairiais eksperimentais – užauginsime išsilavinusią, mokslui imlią kartą.

Daugiau: https://uzduociudezute.lt/2020/03/26/steam-ugdymas-moksliniai-eksperimentai-namu-salygomis/?fbclid=IwAR1OAnWSKbQtjAbYPSnQSvsZjHsPDGTFRu0Sw8Th8dYMWj4CZ6De75m3LYQ

Ačiū
1
Nesudomino
1

Ankstesnės naujienos

Aš piešiu vandenį 2020-03-25 Aš piešiu vandenį

Lietuvos vandens tiekėjų asociacija kartu su Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centru šiemet, kaip ir kiekvienais metais, paskelbė respublikinį piešinių konkursą „Aš piešiu vandenį“. Konkurso tikslas – paskatinti mokinius kūrybiškai pažvelgti į aplinkosaugines problemas, išreikšti savo požiūrį į atsakingą vandens išteklių naudojimą ir taršos prevenciją. Konkurso dalyviai skirstomi į dvi amžiaus grupes: I grupė –mokiniai iki 12 metų, II grupė –mokiniai nuo 13 iki 18 metų.

Plačiau