Raseinių TAU pradžiamokslio tapytojai džiaugiasi pavasariu ir savo darbuose mėgaujasi spalvų žaismu. Šiandien Didysis penktadienis, mūsų darbai bus nušviesti savotiškos šviesos ir polėkio. Sveikiname visus artėjančių Šv. Velykų proga.

   "Taip nuostabu kai gyvenime yra pirmų kartų", - atviravo mano mokinės šios dienos užsiėmime. Dėkojo už padrąsinimą ir galimybę kurti ,tapyti ir atrasti dar neatrastus dalykus...
Straipsnelio autorė-

Mokytoja Silva Morkevičienė

Nuotraukose: Raseinių TAU studentų darbeliai

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Mokytis tau - kitaip kalbėti apie senėjimą 2024-03-27 / Apie TAU Mokytis tau - kitaip kalbėti apie senėjimą

Raseinių TAU studentų aktyvas kartu su Raseinių rajono švietimo pagalbos direktoriaus pavaduotoja Silva Morkevičiene turėjo puikią galimybę apsilankyti LR prezidentūroje vykusioje Trečiojo amžiaus universitetų konferencijoje „Tau – aktyvaus ir sveiko senėjimo garantas“.

Plačiau
Teptuko magija 2024-03-15 / Apie TAU Teptuko magija

Raseinių TAU studentų pradžiamokslių grupelė džiaugiasi atradę tapybą. Iš viso mūsų lankančių tapybos pradžiamokslių grupę yra 10 lankytojų. Susitinkame, bendraujame, laiką leidžiame drauge. Kiekvieną penktadienį mus pasitinka mūsų mokytoja Silva Morkevičienė. Laukiame susitikimo ir naujų kūrybinių temų.

Plačiau
Penktadienio menai 2024-02-15 / Apie TAU Penktadienio menai

Raseinių TAU studentai, menų klausytojai ir kitų fakultetų studentai, turi puikią galimybę pasimokyti grafikos paslapčių.Žiemos pabaigai gaminsime ledo popieriaus ir grafikos technikos darbelius. Mokymus veda Gintarė Norkienė, muziejininkė, edukatorė. Dėkojame Raseinių istorijos krašto muziejaus direktorei Birutei Kulpinskaitei už bendradarbystę su Raseinių TAU ir galimybę atrasti dar neatrastus dalykus. Jei gyvenime yra naujų neatrastų dalykų - mes nesenstame.

Plačiau