Metodinis leidinys skirtas pradinio ugdymo mokytojų dalykinėms kompetencijoms tobulinti, kuriame aptariami klausimai ir siūlomos užduotys gali būti naudingi ir dalykinėje sistemoje dirbantiems matematikos mokytojams, ypač kai pastebima, kad mokinių problemų sprendimo srities pasiekimai nėra pakankamai aukšti.

   Plačiau: https://sodas.ugdome.lt/metodiniai-dokumentai/perziura/20500?fbclid=IwAR10yK0UrC12dHr1g88tTllyyPKzNx1o0JwoKrbf9S_RmCZcWO-uw_GDBlU

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Nerimas dėl seksualinės prievartos: kaip pasikalbėti su vaikais ir padėti sau? 2023-02-06 Nerimas dėl seksualinės prievartos: kaip pasikalbėti su vaikais ir padėti sau?

Nuo seksualinės prievartos vaikai ir paaugliai dažniau nukenčia artimoje aplinkoje, o netikėti užpuolimai įvyksta rečiau. Tačiau kiekvienas žinomas atvejis stipriai išgąsdina tiek mažesnius vaikus, tiek vyresnius, o tėvai gali jausti didesnį nerimą dėl vaikų ir paauglių saugumo. Kaip padėti sau ir apie ką svarbu pasikalbėti su vaikais, rekomenduoja Paramos vaikams centro programos „Vaikystė be smurto vadovė, psichologė Ieva Daniūnaitė. 

Plačiau
Sausio 19 d. Kauno Žalgirio arenoje vyko „Aukštųjų mokyklų mugė 2023“ 2023-01-20 Sausio 19 d. Kauno Žalgirio arenoje vyko „Aukštųjų mokyklų mugė 2023“

Sausio 19 d. Kauno Žalgirio arenoje vyko „Aukštųjų mokyklų mugė 2023“. Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos karjeros specialistės Jurgos Urbonavičienės paraginti, Raseinių r. Šiluvos gimnazijos ir Raseinių r. Betygalos Maironio pagrindinės mokyklos aukštesniųjų klasių moksleiviai, kurie domisi aukštuoju mokslu, turėjo galimybę susipažinti su aukštųjų mokyklų siekiais ir tikslais, pirmosios ir antrosios pakopos studijų programomis, pasirinkimo galimybėmis ir priėmimo tvarka.

 

Plačiau
Atmintis gyva 2023-01-13 Atmintis gyva

Sausio 13 - ąją Raseinių TAU studentai, Menų ir kūrybos fakulteto klausytojai, rinkosi į užsiėmimus. Neeilinė diena, neeilinis užsiėmimas, skirtas pažymėti Lietuvos laisvės gynėjų dienai. Šia proga mes nusprendėme pabandyti sukurti bendrą pano, kurį pavadinome „Atmintis gyva“.

Plačiau