Atnaujinamos bendrojo ugdymo programos – viena labiausiai pastaruoju metu aptarinėjamų temų, apie jas diskutuoja ne tik švietimo bendruomenė, bet ir plačioji visuomenė. Svarbu programas ne tik atnaujinti, bet ir pasirengti su jomis dirbti. Kaip tam ruošiasi švietimo bendruomenė, kokią pagalbą jai teikia Nacionalinė švietimo agentūra (NŠA)? Apie tai pokalbis su NŠA Ugdymo departamento direktoriumi, edukologijos mokslų daktaru Vaino Brazdeikiu.

Skaitykite daugiau: https://www.svietimonaujienos.lt/nsa-mokymai-nuo-dalykiniu-ziniu-tobulinimo-link-atnaujinto-ugdymo-turinio/

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Mūsų kraštiečio, Aurelijaus Noruševičiaus, istorinė apybraiža „Ką papasakočiau Tėčiui“ jau Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos bibliotekoje 2022-01-20 Mūsų kraštiečio, Aurelijaus Noruševičiaus, istorinė apybraiža „Ką papasakočiau Tėčiui“ jau Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos bibliotekoje

Mūsų kraštiečio, Aurelijaus Noruševičiaus, istorinė apybraiža „Ką papasakočiau Tėčiui“  jau Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos bibliotekoje.

Knygoje autoriaus aprašo, ką teko išgyventi jo artimiausiems žmonėms ir jam, per okupantų užgrobimą – trėmimus, žudynes, prievartavimus, plėšimus, pavertimą vergais, išdraskytas šeimas, nekaltųjų įkalinimą, melo, skundimų, išdavysčių skatinimą, skurdo, neteisybės įteisinimą ir t.t.

Plačiau