Du šimtai septyniasdešimt suaugusiųjų mokymosi atspalvių. Kurį renkatės Jūs?
Prieš pagrindinį metinį suaugusiųjų mokymosi renginį – MOKYMOSI SAVAITĘ – bejėgė netgi COVID-19 pandemija!
Tai įrodo šių metų suaugusiųjų mokymosi savaitės renginių katalogas. Jame – 277 renginiai, įvairiais nuotoliniais mokymosi būdais lapkričio 13 – 22 dieną nuvilnisiantys per Lietuvą.
Juos organizuoja 111 suaugusiųjų švietimo, mokymo ir kultūros įstaigų bei organizacijų.
Būtinai turime pabrėžti, kad suaugusiųjų mokymosi savaitei buvo suplanuota daug daugiau renginių. Tačiau, būdama socialiai atsakinga organizacija, LSŠA paprašė organizatorius įgyvendinti tik tuos renginius, kuriems tiko mokymosi per nuotolį formatas.
Giliausia padėka renginių organizatoriams – nepraradusiems optimizmo ir nenuleidusiems rankų!
Atskleiskite nacionalinę suaugusiųjų mokymosi savaitės programą ir pasirinkite iš gausaus meniu jums labiausiai tinkančius. Juose ir susitiksime mokytis!
 
Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Virtuali paroda „Mokykla 2020“ 2020-11-12 Virtuali paroda „Mokykla 2020“

Parodos „Mokykla 2020“ organizatoriai, atsižvelgdami į epidemiologinę situaciją šalyje, praneša, kad paroda š. m. lapkričio 20–21 dienomis vyks nuotoliniu būdu ir kviečia į pirmąją tokią virtualią švietimo inovacijų parodą! Paroda „Mokykla 2020“ – vienas iš svarbiausių Lietuvos švietimo bendruomenės metų renginių. Šias metais paroda vyks jubiliejinį – 10-ąjį – kartą.

Plačiau
Neužkibk. O užsidirbk 2020-11-10 Neužkibk. O užsidirbk

Nacionalinė švietimo agentūra Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos užsakymu kartu sukūrė mobiliąją programėlę pavadinimu „NOU“ (Neužkibk. O užsidirbk), skirtą prekybos žmonėmis prevencijai. Programėlėje pateikiamos įvairios situacijos. Jose pasirenkant kaip elgtumėtės numatoma, ar Jums kiltų prekybos žmonėmis pavojus ieškant darbo tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, pateikiamos realios situacijos ir informacija, kaip išvengti prekybos žmonėmis pavojų.

Plačiau