Ne vienus metus dirbame su senjorų auditorija ir dažnai iš jų pačių girdime, jog senjorai jaučiasi vieniši, neišgirsti, jog labiausiai jie alksta bendravimo. Kaip didžiausią paguodą jų kasdienybėje, matome TAU universitetus – iš čia senjorai grįžta laimingi, su šypsena veiduose. Turiningos veiklos, bendruomeniškumo jausmas – visa tai, ką suteikiate yra be galo svarbu senjorams. Girdime ir matome, jog TAU veikla senjorams yra reikalinga ir prisideda prie jų gyvenimo kokybės gerinimo, prie senjorų įgalinimo. Prie jūsų svarbios misijos norime prisidėti ir mes. 

   Esame 60+ projektas, kuris kuria senjorams, skatina jų aktyvumą ir palaiko TAU bendruomenes bei jų veiklas. Ne vienus metus organizavome nemokamus renginius senjorams bei leidome nemokamą žurnalą. Deja, sunkios aplinkybės privertė žurnalą apmokestinti, šiuo metu parduotuvėse jis kainuoja 2,49 eur. Suprantame, kad ne visi senjorai turi vienodas galimybes, todėl norime suteikti ypatingą pasiūlymą tik TAU studentams įsigyti senjorams skirtą žurnalą už simbolinę kainą - 0,80 eur. Siūlome kartą į mėnesį pristatyti pageidaujamą kiekį žurnalų tiesiai į vietą, kur senjorai galės patogiai juos įsigyti. Norime, kad mūsų misija – pasiekti kuo daugiau senjorų, suteikti jiems kuo daugiau informacijos, palengvinti ir praskaidrinti jų kasdienybę, ir toliau gyvuotų, todėl tikimės, kad tokiu būdu daugiau senjorų turės galimybę laikyti leidinį savo rankose.

   Žurnale rašome senjorus dominančiomis aktualiomis temomis, pristatome įvairias senjorų organizacijas, įvairias veiklas ir nemokamus renginius, publikuojame senjorų kūrybą bei jų gyvenimo istorijas bei skelbiame įvairius konkursus. Tikimės, kad šis žurnalas praskaidrins dienas ne vienam senjorui!

 

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Kviečiame į Raseinių TAU studentų tapybos darbų parodą 2023-06-01 Kviečiame į Raseinių TAU studentų tapybos darbų parodą

Paroda vyksta Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos (T .Daugirdo g. 7) hole antrame aukšte ir 201 mokymų klasėje kiekvieną darbo dieną nuo 8 -17 val. Kviečiame atvykti ir pasigėrėti Raseinių TAU studentų sukurtais darbeliais į kuriuos studentai įdėjo visą savo išmonę, širdį ir patirtį.

Plačiau
Tapyba mus sujungė bendrystei 2023-05-26 Tapyba mus sujungė bendrystei

Gegužės 25 dieną Raseinių  TAU   Tapybos ir kūrybos grupės studentai ,vadovė Silva Morkevičienė, rinkosi į paskutinį užsiėmimą mokymų klasėje, o birželio 13 d. vyks pleneras Pramedžiavoje. Paskutinio užsiėmimo pagrindinė užduotis buvo atrinkti darbus baigiamąjai darbų parodai. 

Plačiau
Įtraukiosios mokyklos kūrimo praktika 2023-05-25 Įtraukiosios mokyklos kūrimo praktika

Gegužės 24 d. Raseinių ugdymo įstaigų vadovai ir pavaduotojai kartu su Raseinių rajono švietimo ir sporto skyriaus vedėja Modesta Lukoševičiene lankėsi Šiaulių r. Dubysos aukštupio mokykloje ,kurioje įgyvendino  vienos dienos stažuotę „Įtraukiosios mokyklos kūrimo praktika“.

Plačiau
Kaip nubrėžti trajektoriją nuo žinių iki sėkmės 2023 2023-05-22 Kaip nubrėžti trajektoriją nuo žinių iki sėkmės 2023

Kasmet baigiantis mokslo metams Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba organizuoja tradicinį  renginį „Kaip nubrėžti trajektoriją nuo žinių iki sėkmės“. Tai padėkos šventė rajono etapo olimpiadų ir respublikinių konkursų laimėtojams bei juos parengusiems mokytojams. Šventiniame renginyje dalyvavo 9-12 klasių olimpiadų ir konkursų rajono etapo 76  laimėtojai, o 3-8 klasių laimėtojams bus dovanojama išvyka į Pasvalio rajono Raubonių parką. Nuoširdžiausios padėkos nusipelnė 99 mokytojai, kurie  rengė olimpiadų-konkursų užduotis, kurie vertino mokinių darbus ir parengė  3-12 klasių olimpiadų laimėtojus.

Plačiau