Paroda vyksta Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos (T .Daugirdo g. 7) hole antrame aukšte ir 201 mokymų klasėje kiekvieną darbo dieną nuo 8 -17 val. Kviečiame atvykti ir pasigėrėti Raseinių TAU studentų sukurtais darbeliais į kuriuos studentai įdėjo visą savo išmonę, širdį ir patirtį.
 
Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos direktoriaus pavaduotoja, Tapybos užsiėmimų mokytoja Silva Morkevičienė
 
Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Tapyba mus sujungė bendrystei 2023-05-26 Tapyba mus sujungė bendrystei

Gegužės 25 dieną Raseinių  TAU   Tapybos ir kūrybos grupės studentai ,vadovė Silva Morkevičienė, rinkosi į paskutinį užsiėmimą mokymų klasėje, o birželio 13 d. vyks pleneras Pramedžiavoje. Paskutinio užsiėmimo pagrindinė užduotis buvo atrinkti darbus baigiamąjai darbų parodai. 

Plačiau
Įtraukiosios mokyklos kūrimo praktika 2023-05-25 Įtraukiosios mokyklos kūrimo praktika

Gegužės 24 d. Raseinių ugdymo įstaigų vadovai ir pavaduotojai kartu su Raseinių rajono švietimo ir sporto skyriaus vedėja Modesta Lukoševičiene lankėsi Šiaulių r. Dubysos aukštupio mokykloje ,kurioje įgyvendino  vienos dienos stažuotę „Įtraukiosios mokyklos kūrimo praktika“.

Plačiau
Kaip nubrėžti trajektoriją nuo žinių iki sėkmės 2023 2023-05-22 Kaip nubrėžti trajektoriją nuo žinių iki sėkmės 2023

Kasmet baigiantis mokslo metams Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba organizuoja tradicinį  renginį „Kaip nubrėžti trajektoriją nuo žinių iki sėkmės“. Tai padėkos šventė rajono etapo olimpiadų ir respublikinių konkursų laimėtojams bei juos parengusiems mokytojams. Šventiniame renginyje dalyvavo 9-12 klasių olimpiadų ir konkursų rajono etapo 76  laimėtojai, o 3-8 klasių laimėtojams bus dovanojama išvyka į Pasvalio rajono Raubonių parką. Nuoširdžiausios padėkos nusipelnė 99 mokytojai, kurie  rengė olimpiadų-konkursų užduotis, kurie vertino mokinių darbus ir parengė  3-12 klasių olimpiadų laimėtojus.

Plačiau