Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba birželio 7 d. organizavo rajono bendrojo ugdymo įstaigų 3-8 klasių mokinių olimpiadų-konkursų rajono etapų laimėtojams edukacinę išvyką į Pasvalio rajono Raubonių parką. 70 mokinių iš visų rajono bendrojo ugdymo įstaigų kartu su lydinčiais mokytojais ir Švietimo pagalbos tarnybos metodininkėmis vyko į Raubonių parką. Šis parkas – vienas didžiausių Baltijos šalyse, jo plotas 16 ha.

   Olimpiadų ir konkursų laimėtojams buvo padovanotos įvairios pramogos, kur  jų laukė malonios staigmenos dinozaurų parke. Riaumojančių dinozaurų kopijos, judančių drakonų, milžiniškų vabalų gausa visus stebino ir džiugino.  Atrakcionų  parke daugiausia praleista laiko, nes čia ne tik pamatyti įvairūs gyvūnai, bet daug aktyvių veiklų išbandyta. Tai ir elektrinės mašinėlės, valtys, karuselės, batutai, lazeriniai karai, apžvalgos ratai, vandens pramogos ir dar daugybė įvairių atrakcijų. Drąsiausieji kopė Tarzano taku.

   Dauguma mokinių čia atvyko pirmą kartą, todėl viskas buvo įdomu, nematyta ir nepatirta. Dėkingi, laimingi ir šiek tiek pavargę autobuse dalijosi savo įspūdžiais ir svajonėmis apie būsimas atostogas. O mes džiaugiamės ir dėkojame, kad tiek rajone yra gabių mokinių ir puikių mokytojų, kurie  motyvuoja, ugdo ir parengia olimpiadų laimėtojus.

Nijolė Vežbavičienė, Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos metodininkė

Ačiū
1
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Įtraukties įgyvendinimas: nuo teorijos iki praktikos 2023-06-06 Įtraukties įgyvendinimas: nuo teorijos iki praktikos

Š. m. gegužės 31 d. Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos ir Raseinių lopšelio-darželio „Saulutė“ darbuotojai suorganizavo tarptautinę teorinę-praktinę švietimo pagalbos specialistų ir mokytojų konferenciją  „Švietimo pagalbos specialistų mokslo metų dienoraštis – nuo teorijos iki praktikos“.

Plačiau
Padovanok senjorui knygą 2023 2023-06-05 Padovanok senjorui knygą 2023

Jūsų dovanotis naujos knygos nudžiugins mokytojus senjorus ir Raseinių trečiojo amžiaus universiteto studentus renginyje „Rugsėjo aidas“.

Plačiau
TAU spiečius „Gers Čiesas Klemie“ 2023-06-01 TAU spiečius „Gers Čiesas Klemie“

Paskutinę vasaros dieną visus Trečio amžiaus universitetus iš Lietuvos sukvietė į Kelmę į TAU spiečių. Dalyvavo 250 dalyvių .Iš viso atvyko 20 trečio amžiaus universiteto studentų.

Plačiau
TAU studentams skirtas žurnalas 2023-06-01 TAU studentams skirtas žurnalas

Ne vienus metus dirbame su senjorų auditorija ir dažnai iš jų pačių girdime, jog senjorai jaučiasi vieniši, neišgirsti, jog labiausiai jie alksta bendravimo. Kaip didžiausią paguodą jų kasdienybėje, matome TAU universitetus – iš čia senjorai grįžta laimingi, su šypsena veiduose. Turiningos veiklos, bendruomeniškumo jausmas – visa tai, ką suteikiate yra be galo svarbu senjorams. Girdime ir matome, jog TAU veikla senjorams yra reikalinga ir prisideda prie jų gyvenimo kokybės gerinimo, prie senjorų įgalinimo. Prie jūsų svarbios misijos norime prisidėti ir mes. 

 

Plačiau
Kviečiame į Raseinių TAU studentų tapybos darbų parodą 2023-06-01 Kviečiame į Raseinių TAU studentų tapybos darbų parodą

Paroda vyksta Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos (T .Daugirdo g. 7) hole antrame aukšte ir 201 mokymų klasėje kiekvieną darbo dieną nuo 8 -17 val. Kviečiame atvykti ir pasigėrėti Raseinių TAU studentų sukurtais darbeliais į kuriuos studentai įdėjo visą savo išmonę, širdį ir patirtį.

Plačiau