Raseinių rajono ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų, tėvų ir mokytojų virtualia kūrybinių darbų paroda „Užgavėnių kaukės“!

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Respublikinė ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų, tėvų ir mokytojų virtualios kūrybinių darbų paroda „Mano draugas – Naminukas“ 2023-02-09 Respublikinė ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų, tėvų ir mokytojų virtualios kūrybinių darbų paroda „Mano draugas – Naminukas“

Naminukas – jis minkštas, švelnus, labai mėgsta švarą ir tvarką, sukuria namie jaukumą, stengiasi užglaistyti konfliktus. Naminukas yra labai jautrus ir nemėgsta prievartos. Bendrauja jis „tarptautine kalba“ – mintimis, lengvai prisitaiko prie aplinkos, kurioje gyvena. Vasario 10 d. švenčiama Naminukų diena!

Plačiau
Pristatytas matematikos mokymo gerinimo planas: didžiausias dėmesys – matematinio mąstymo gebėjimams stiprinti 2023-02-07 Pristatytas matematikos mokymo gerinimo planas: didžiausias dėmesys – matematinio mąstymo gebėjimams stiprinti

Tam, kad mokiniai pasiektų geresnių matematikos rezultatų, svarbu nuosekliai ugdyti matematinį mąstymą, tinkamai pritaikyti užduotis ir mokymo priemones, suteikti mokytojams galimybę tobulinti kvalifikaciją matematikos dalyko ir matematikos mokymo srityse, nacionaliniu lygiu stebėti matematikos mokymą ir, esant poreikiui, koreguoti ugdymo programas. Šios priemonės numatytos matematikos mokymo ir mokymosi gerinimo 2023-2030 m. plane, kurį parengė Švietimo, mokslo ir sporto ministerija konsultuodamasi su suburta ekspertų grupe, išanalizavusi nepakankamų matematikos pasiekimų priežastis.

Plačiau