Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba tradiciškai organizuoja renginį Raseinių rajono mokytojams senjorams ir Raseinių Trečiojo amžiaus universiteto (TAU) studentams „Rugsėjo aidas“.  Kasmet šventiškai nusiteikę įvairių rajono ugdymo įstaigų mokytojai senjorai ir Raseinių TAU studentai renkasi pasidžiaugti prasidėjusiais naujais mokslo metais.

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Ambasadorių susitikimas Betygaloje 2022-06-23 Ambasadorių susitikimas Betygaloje

Raseinių rajone ugdymo turinio atnaujinimui sėkmingai įgyvendinti pavasarį rajoninė ugdymo turinio (toliau – UT) koordinavimo komanda atrinkto 16 dalykų mokytojų, kuriems pirmiems buvo sudaryta galimybė mokytis. Mokytis tam, kad paskui savo patirtimi galėtų pasidalinti su savo kolegomis mokytojais dalykininkais. Šios pirmosios kregždės UT skleidėjos, visoje Lietuvoje pavadintos ambasadoriais – UT ambasadoriais.

Plačiau
Pedagogų karjeros modelio projektas 2022-06-23 Pedagogų karjeros modelio projektas

Esame pradėję konsultacijas dėl Pedagogų karjeros modelio. Pirminis karjeros modelio projektas buvo pristatytas viešojoje konsultacijoje gegužės mėnesį, jis pateiktas komentarams ir šiuo metu peržiūrimas pagal gautus siūlymus. Netrukus vėl bus rengiamos viešos diskusijos ir tariamasi toliau. Liepos pradžioje vyks konsultacijos su kaimyninių šalių ekspertais, aptariami jų šalyse taikomi pedagogų karjeros modeliai.

Plačiau
Vyresnio amžiaus žmonių mokymosi galimybės 2022-06-17 Vyresnio amžiaus žmonių mokymosi galimybės

2022 m. birželio 10 d. Raseinių trečiojo amžiaus universiteto 8 studentai grupė lankėsi Jonavos trečiojo amžiaus universiteto (TAU) iniciatyva organizuotoje konferencijoje „Vyresnio amžiaus žmonių mokymosi galimybės“. Tai vienas iš Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamo projekto „Senjore, būk pilietiškas! Nustok dejuoti, pradėk veikti!“ renginių. Konferencijoje dalyvavo virš 70 TAU klausytojų iš 25 Lietuvos universitetų ir bene 10 itin garbingų svečių iš Lietuvos Respublikos Seimo, ministerijų ir Lietuvos savivaldybių asociacijos. 

Plačiau
Dvi dienos bendradarbystės 2022-06-15 Dvi dienos bendradarbystės

Dvi aktualios temos - mokytojų profesinio tobulėjimo aspektai ir kvalifikacijos tobulinimo reglamentavimo pokyčiai- aptariamos Lietuvos švietimo centrų darbuotojų asociacijos organizuojamoje konferencijoje „Pedagogų kvalifikacijos tobulinimo institucijų kaitos veiksniai ir kryptys“. Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybą atstovavo direktoriaus pavaduotoja Silva Morkevičienė.

Plačiau