2022 m. kovo 10 d., Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną su Raseinių atviro jaunimo centro jaunimu minėjome renginyje „Žygiuok už Lietuvą“ Skaudvilėje, kurį organizavo Skaudvilės Atvira jaunimo erdvė.

   Prieš žygį galėjome pasipuošti savo skruostus Lietuvos ir Ukrainos vėliavų spalvomis. Mes esame laisvi ir ėjome palaikydami tuos, kurie kovoja už savo laisvę.

   Puikus oras, gamta, saulė, geros nuotaikos. Skaudvilės kraštovaizdis ir įdomūs gidžių pasakojimai, apie istorines krašto vietas, praplėtė mūsų akiratį.

   Po žygio mus pasitiko Skaudvilės gyventojai, jaunimas su dainų, šokių programa, bei troškiniu ir  karšta arbata.

   Į renginį įsitraukė ir prisijungė 18 Raseinių atviro jaunimo centro jaunuolių. Džiugu, kad į organizuojamas iniciatyvas jungiasi ir tėveliai.

   Likęs jaunimėlis, kuris ne vyko į žygį, Raseinių atvirajame jaunimo centre taip pat paminėjo Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną. Merginos buvo užvaldžiusios virtuvėlę kulinariniais sugebėjimais: karšti ir vieno kąsnio sumuštinukai, arbata.
Kol merginos plušo virtuvėje, vaikinukai pajungė multimediją, išrinko filmą „Po smėliu“ ir sukūrė jaukią erdvę filmų vakarui.

Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos Atviro jaunimo centro metodininkė Audra Musteikaitė.

Raseinių AJC veiklos finansuojamos Raseinių rajono savivaldybės, Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos projektų „Atviro darbo su jaunimu plėtra Raseinių rajone 2022 m.“ ir „Mobiliojo darbo su jaunimu plėtra Raseinių rajone 2022 m.“, Sporto rėmimo fondo lėšomis.

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Susitikimas su T. Rimkevičiumi 2022-03-07 / AJC veiklos Susitikimas su T. Rimkevičiumi

2022 m. kovo 4 d. Raseinių AJC vyko paskaita su treneriu Tadu Rimkevičiumi. Jis Lietuvos laisvųjų imtynių čempionas, Lietuvos graikų romėnų imtynių prizininkas, įvairių MMA turnyrų prizininkas.

Plačiau
Devyni mėnesiai – daug, ar mažai? 2022-02-01 / AJC veiklos Devyni mėnesiai – daug, ar mažai?

Devyni mėnesiai praėjo nuo to laiko, kai Raseinių atviras jaunimo centras prijungtas prie Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos. Daug tai, ar mažai? Laiko atžvilgiu, tikriausiai, nedaug – dar nei metai nesukako.  Tad, kas gi įvyko AJC per tą palyginti neilgą laiko tarpą?

 

Plačiau