Mieli švietimo bendruomenės nariai, norėtume Jus dar kartą pakviesti į programos „Renkuosi mokyti!“ organizuojamą konferenciją „Mokyklos (ne)standartas“, vyksiančią lapkričio 5 dieną 14-18 val.

   Dėl sudėtingos pandeminės situacijos ir potencialių logistinių problemų kviečiame stebėti tiesioginę konferencijos transliaciją. Renginio metu išgirsite ne tik „Renkuosi mokyti!“ programoje dalyvavusių mokyklų pokyčio projektų pristatymus, bet ir išgirsite švietimo srities profesionalų pristatymus apie tai kaip galime išmatuoti „minkštuosius“ pokyčius švietimo sistemoje, kaip ir kodėl svarbu kurti ryšį tarp mokyklos ir mokinio, bei kaip vaikų socialinių ryšių tinklas daro įtaką jų mokymosi procesams. Taip pat, konferencijos pabaigoje išgirsite ekspertų diskusiją apie Lietuvos švietimo sistemos dabartinę padėtį bei ateities perspektyvas. Diskusijos dalyviai: Lietuvos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos viceministras Ramūnas Skaudžius, metų mokytojo premijos laureatas Nerijus Medeišis, Lietuvos lygių teisių kontrolierė Birutė Sabatauskaitė, edukologė Viktorija Voidogaitė bei programos „Renkuosi mokyti!“ alumnė Kornelija Čepytė.

   Registracija į koferenciją čia: https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=dbbc00b9fb&attid=0.2&permmsgid=msg-f:1714779361421050201&th=17cc1ebe71ac4159&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ-ymcAfcDo000Bpl1MWUYzx-yBn-gyDG-yUPgpFTxRLX8LolwhuLlQ9DGoQ1LUTfhQcss05B1i_TEiNvQNciPNXISm9BhJkmd0EWwZA9CRgAOxsVfkdsDe8rN4&disp=emb

   Taip pat džiaugiamės galėdami pranešti, jog kiekvienas iš konferencijoje dalyvavusių asmenų gaus po pažymą įrodančią jų dalyvavimą konferencijoje.
   Nepraleiskite unikalios progos ne tik pasisemti įkvėpimo tolimesnei savo veiklai, bet ir padaryti tai iš Jums patogiausios vietos.

Iki susitikimo!
Renkuosi mokyti komanda

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Pokyčio sėkmės veiksniai 2021-10-11 Pokyčio sėkmės veiksniai

Kiekvienos savivaldybės kiekvienos mokyklos mokytojui reikės pasiruošti profesinės veiklos pokyčiams, nes dirbant pagal atnaujintas bendrąsias programas bus naujovių

Plačiau