Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos atvirojo jaunimo centro paskelbtas konkursas 2020 m. balandžio 9 d. ,,Būk aktyvus per karantiną“ baigėsi. Šio konkurso tikslas buvo: skatinti Raseinių rajono jaunimo užimtumą, aktyvumą ir iniciatyvumą karantino laikotarpiu, taip pat skatinti laikytis karantino sąlygų. 

   Konkurso metu su jaunimu marginome velykinius margučius, kartu žiūrėjome ir aptarėme filmus, ieškojome Raseinių rajone paslėptų lobių. 

   Kaip ir kiekvienas konkursas, taip ir šis, neliko be nugalėtojų ir aktyviausių, kurie noriai įsitraukė į konkursą. Norime kartu pasidžiaugti ir pasveikinti nugalėtojus: 
I – ąją vietą užėmė Rugilė (53 balai) 
II – ąją vietą Skaidrė (9 balai)  
III – ąją vietą Fausta (6 balai) 
IV,V, VI – ąją vieta dalinasi: Deivydas, Inesa ir Guoda (4 balai). 

   Laimėtojų laukia prizai - meniškai apipavidalinta dėžutė bižuterijai, dovanų kuponai kosmetikos priemonėms, bei  dovanų kuponai konditerijos gaminiams, kuriuos įteiksime sugrįžę iš nuotolinio darbo.  

   Kviečiame jaunuolius ir toliau dalyvauti Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos atvirojo jaunimo centro konkursuose ir laimėti prizus.  

Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos Atviro jaunimo centro metodininkai Darius Blinstrubas, Renatas Globys

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Mokymosi žavesys ir džiaugsmas 2020-09-15 Mokymosi žavesys ir džiaugsmas

Medardo Čoboto TAU, įgyvendindama Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamą Vyresnio amžiaus žmonėms atstovaujančių nevyriausybinių organizacijų veiklos rėmimo projektą „Turiningas senjorų gyvenimas 2020 metais“, pakvietė Raseinių TAU bendradarbiauti. Šio projekto tikslas – skatinti vyresnio amžiaus žmonių saviraišką, sveiką gyvenseną, turiningą ir aktyvų gyvenimą. Pagal bendradarbiavimo susitarimą Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba organizavo Saviraiškos dieną „Mokymosi žavesys ir džiaugsmas“.

Plačiau