Priešmokykliniai metai – pasirengimo mokyklai metai. Kad ugdymo procesas būtų įdomus ir kūrybingas, pedagogai pagalbon pasitelkia novatorišką priešmokyklinio ugdymo priemonę „OPA PA“. Vaikai visus metus bendrauja su žaismingais ir smalsiais pagrindiniais veikėjais kiškiu OPA ir vėžliu PA.
Mūsų rajono priešmokyklinukai greitai šiuos personažus pamilo, su jais susidraugavo. Drauge su OPA ir PA jie ištisus metus stebėjo, tyrinėjo aplinką, darė eksperimentus, žaismingai ir kūrybiškai mokėsi skaičiuoti, pažinti raides, skaityti, rašyti, atliko be galo daug užduočių.
Gražiausias draugystės akimirkas su kiškiu OPA ir vėžliu PA Raseinių rajono priešmokyklinukai  įamžino savo piešiniuose, kūrybiniuose darbuose, kurie patalpinti virtualioje piešinių parodoje „Draugystė su OPA ir PA“. Parodoje eksponuojami 66 vaikų piešiniai, ugdytinius piešti paskatino 11 rajono priešmokyklinio ugdymo pedagogų. Dėkojame visiems, atsiuntusiems savo darbus parodai, pedagogėms, tėveliams paskatinusiems kurti ir vaikams, kuriems išsiųstos padėkos už dalyvavimą.
Greitai mažieji dailininkai peržengs mokyklos slenkstį. Ši piešinių paroda – gražus būsimųjų pirmaklasių atsisveikinimas su pamėgtais draugais OPA ir PA, gyvenimas be draugų būtų gerokai liūdnesnis.

Albina Kunigonienė ir Vaida Naujokaitienė, Raseinių l/d „Liepaitė“ PU pedagogės, parodos organizatorės

Parodą galite peržiūrėti čia: https://www.youtube.com/watch?v=Ha0Zu6FeZ1c

 

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Siūloma, kad pradinukai į mokyklas grįžtų nuo gegužės 25, vyresni – nuo birželio 1 dienos 2020-05-08 Siūloma, kad pradinukai į mokyklas grįžtų nuo gegužės 25, vyresni – nuo birželio 1 dienos

Švietimo, mokslo ir sporto ministras Algirdas Monkevičius siūlo, kad šiuo metu nuotoliniu būdu besimokantys mokiniai į mokyklas grįžtų bent dviem savaitėms.
„Šiuo metu bendrojo ugdymo mokyklos dirba nuotoliniu būdu, tačiau svarstome galimybę bent dvi savaites į mokyklas grįžti ir dirbti įprastu būdu“, – penktadienį per spaudos konferenciją paskelbė A. Monkevičius.

Plačiau