Bandom?! Mokytoja žingsnis po žingsnio kartu su jūsų vaiku pieš ir tapys, aptars rezultatą, patars ir džiaugsis praleistu laiku.

Daugiau čia: https://www.facebook.com/moonart.studija/posts/228774148480327

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Nuotolinis ikimokyklinis ugdymas namuose – ne mitas 2020-04-10 Nuotolinis ikimokyklinis ugdymas namuose – ne mitas

Lietuvoje paskelbus karantiną dėl Covid 19 viruso, sustabdytas ikimokyklinio ugdymo procesas darželiuose, o ugdymą(si) rekomenduojama perkelti į namus, nuolat konsultuojantis su ugdytinių tėvais. Vis dažniau išgirstame apie ikimokyklinio nuotolinio ugdymo(si) proceso neefektyvumą, neva toks ugdymas nei visavertis, nei efektyvus, nes mažamečiai, be tėvų pagalbos, negali atlikti užduočių, kurias paruošia ir rekomenduoja grupių mokytojos. Mitas. Darželiuose, veiklų metu, daugeliui mažamečių ugdytinių prireikia pedagogo ar kitų specialistų pagalbos, juk vaikai mokosi padedami suaugusiųjų. Apgalvotas ir tinkamai parengtas pedagogų užduotis, tėvai, konsultuodamiesi su mokytojomis, gali ir šiuo metu daugelis noriai atlieka drauge su savo mažamečiais vaikais.

Plačiau
Trys žingsniai dėl nuotolinio mokymosi organizavimo 2020-04-10 Trys žingsniai dėl nuotolinio mokymosi organizavimo

Ugdymo įstaigos, siekdamos užtikrinti mokymosi proceso tęstinumą, susiduria su naujais iššūkiais, susijusiais su nuotolinio mokymo priemonių naudojimu. Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija, siekdama padėti ugdymo įstaigoms užtikrinti tinkamą asmens duomenų apsaugą organizuojant nuotolinį mokymą, parengė šią atmintinę.

Plačiau
Brandos egzaminų sesija startuos birželio 22 d 2020-04-10 Brandos egzaminų sesija startuos birželio 22 d

Brandos egzaminų sesija šiemet prasidės nuo birželio 22 d. Brandos egzaminų vykdymo grafikas, priėmimo į aukštąsias mokyklas datos, reikalingos teisės aktų korekcijos bus derinamos šiandien vyksiančiame planavimo grupės posėdyje. Apie sprendimus bus informuojama artimiausiomis dienomis.

Plačiau