Karantinui keičiant mokymosi procesą, gamtininkai siūlo ir savo pagalbą. Mokytojus ir vaikus, ieškančius įdomių užduočių apie gamtą, jie kviečia apsilankyti nemokamoje platformoje jauniesiems gamtos reindžeriams gamtosreindzeris.lt. Joje galima rasti daugybę žaidimų, eksperimentų, kryžiažodžių, dėlionių, testų.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/gyvenimas/naujiena/laisvalaikis/mokytojams-ir-vaikams-gamtininkai-siulo-nemokama-platforma-kurioje-gausybe-uzduociu-apie-gamta-1038-1291336?fbclid=IwAR0JFIAsnwTLrJe8RfIEZfORpvHg3QGijpwS1cUw2b7zsZsskh3Rjeb4Nuc&copied

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Virtualios konsultacijos „Pasirengimas nuotoliniam mokymui“ 2020-04-03 Virtualios konsultacijos „Pasirengimas nuotoliniam mokymui“

Kauno pedagogų kvalifikacijos centras, atsižvelgdamas į pedagoginei bendruomenei mestą iššūkį dėl nuotolinio mokymo(si), kovo 24–25 d. organizavo virtualias konsultacijas „Pasirengimas nuotoliniam mokymui“ Kauno miesto savivaldybės ikimokyklinių ugdymo įstaigų, mokyklų ir neformaliojo ugdymo įstaigų vadovams. Tai nemokama pagalba ugdymo įstaigų bendruomenėms pereinant prie nuotolinio mokymo(si). Konsultacijas vedė LL3 sertifikuotas švietimo lyderystės konsultantas Norbertas Airošius, informacinių technologijų mokytojas ekspertas, mokyklos vadovas.

Plačiau
Kūrybinio rašymo pamoka su Ilona Ežerinyte 2020-04-03 Kūrybinio rašymo pamoka su Ilona Ežerinyte

Jūs dar nepradėjote rašyti? Tai kviečiame pradėti dabar. Populiarių paaugliams knygų autorė, rašytoja ir lietuvių kalbos mokytoja Ilona Ežerinytė pamokoje papasakos kaip pasiruošti, nusiteikti ir pradėti rašyti.

Plačiau