Nacionalinės švietimo agentūros specialistai atnaujino rekomenduojamų „Skaitmeninių mokymo priemonių nuotoliniam mokymui(si)“ sąrašą, kuriame pateikiamos įvairios mokymosi priemonės ir šaltiniai, suskirstyti pagal ugdymo sritis ir mokymo priemonių paskirtį. Sąrašas atnaujinamas 2 kartus per savaitę: trečiadienį ir penktadienį.  Naudotojų patogumui sąrašas yra pateikiamas ir leidinio formatu.

Plačiau čia: https://www.nsa.smm.lt/2020/04/15/atnaujintas-sarasas-skaitmenines-mokymo-priemones-nuotoliniam-mokymuisi-2/?fbclid=IwAR129HuxO2aI3x2vcy3SrsbEb5aduiCWl5e7Heni_iQV2UwbObW-kDzyMII

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

Nemokami mokymai Raseinių rajono pedagogams. Jau galima registruotis. 2020-04-15 Nemokami mokymai Raseinių rajono pedagogams. Jau galima registruotis.

Darbotvarkė:
- Kas yra Office 365 ir kam jis reikalingas;
- Naudingos Office 365 programos;
- Programa Teams – pirmi žingsniai, kaip vesti nuotolinius mokymus;
- Klausimai lektoriui.
Lektorius – Lukas Genys, IT pardavimų vadovas Baltijos šalims.
Nuorodą į paskaitą galima rasti registracijos puslapyje.

Plačiau
Kviečiame pasinaudoti galimybe nemokamai tobulėti. Jau galima registruotis. 2020-04-14 Kviečiame pasinaudoti galimybe nemokamai tobulėti. Jau galima registruotis.

Kviečiame pasinaudoti galimybe nemokamai tobulėti. Jau galima registruotis.

Darbotvarkė:
1.    Įžanga: kodėl rekomenduojama naudoti vieną platformą mokykloje?
2.    Moodle, Google classroom ir Microsoft Office 365 platformų skirtumai.
3.    Kokias naudas Mokykla gauna įsidiegus Microsoft Office 365.
4.    Microsoft TEAMS akademinis panaudojimas.
Lektorius – Lukas Genys, IT pardavimų vadovas Baltijos šalims.

Plačiau
Nuotolinis ikimokyklinis ugdymas namuose – ne mitas 2020-04-10 Nuotolinis ikimokyklinis ugdymas namuose – ne mitas

Lietuvoje paskelbus karantiną dėl Covid 19 viruso, sustabdytas ikimokyklinio ugdymo procesas darželiuose, o ugdymą(si) rekomenduojama perkelti į namus, nuolat konsultuojantis su ugdytinių tėvais. Vis dažniau išgirstame apie ikimokyklinio nuotolinio ugdymo(si) proceso neefektyvumą, neva toks ugdymas nei visavertis, nei efektyvus, nes mažamečiai, be tėvų pagalbos, negali atlikti užduočių, kurias paruošia ir rekomenduoja grupių mokytojos. Mitas. Darželiuose, veiklų metu, daugeliui mažamečių ugdytinių prireikia pedagogo ar kitų specialistų pagalbos, juk vaikai mokosi padedami suaugusiųjų. Apgalvotas ir tinkamai parengtas pedagogų užduotis, tėvai, konsultuodamiesi su mokytojomis, gali ir šiuo metu daugelis noriai atlieka drauge su savo mažamečiais vaikais.

Plačiau