Mokyklų tobulinimo centras kviečia mokyklų vadovus ir pavaduotojus jungtis į virtualią konsultaciją  „Pasirengimas nuotoliniam mokymui“ 2020 m. kovo 20 d., kurią ves LL3 konsultantas Norbertas Airošius. Konsultacija bus dviejų dalių:  a) 10-11 val. vaizdo konferencija; b) 12-17 val. individuali konsultacija (taip pat kovo 21 d. ir kovo 23 d.). 
   Norinčius dalyvauti vaizdo konferencijoje prašome registruotis čia. Užsiregistravę dalyviai prieš vaizdo konferenciją e. paštu gaus prisijungimo nuorodą. 
   Norinčius konsultuotis individualiai, prašome registruotis adresu https://calendly.com/mokykla/konsultacija?month=2020-03, savo klausimus atsiųsti iki konsultacijos e. paštu info@idomipamoka.lt

Konsultacijos tema

   Mokyklų nuotolinio mokymo praktika ir patirtis labai skirtinga, todėl svarbu mokyklų vadovams padėti priimti svarbius sprendimus dėl nuotolinio ugdymo organizavimo. Pateikiamas ugdymo turinys, užduočių valdymas, vaikų ar mokytojų vaizdo filmavimas gali sukelti nepageidaujamas pasekmes. Todėl labai svarbu nuspręsti, kokiu lygiu ir kokios praktikos bus taikomos, kaip bendradarbiaujant kuriamas kokybiškas ir įdomus mokinių mokymosi procesas 2-5 savaitėms. Mokyklų vadovai bus supažindinti su ugdymo turinio, mokymo organizavimo, konsultavimo ir vertinimo, tinklaveikos ir dirbtinio intelekto sistemomis, taikomomis ugdymui mokyklose.

Apie konsultantą:
   Norbertas Airošius yra informacinių technologijų mokytojas ekspertas, mokyklos vadovas ir sertifikuotas švietimo lyderystės konsultantas.
   Turi daugiau nei 15 metų patirties tarptautiniuose Europos mąsto edukaciniuose projektuose, kuriuos kartu su tarptautinėmis metodinėmis grupėmis rengia naujas mokymosi, pasidalytosios lyderystės, IKT ir STEM mokymo sistemas. Tarptautinėse, nacionalinėse ir regioninėse mokytojų konferencijose ir seminaruose skaito pranešimus gamtamokslio ugdymo plėtojimo ir naujausių technologijų taikymo klausimais. Jo parengtas nuotolinio mokymo kursas gamtos mokslų mokytojams yra išverstas į 23 ES kalbas. Mokytojas pedagogines ir IKT kompetencijas tobulino Oksfordo, Kipro, Tokijo universitetuose, Vokietijoje, Danijoje, Prancūzijoje, Belgijoje vykusiuose ilgalaikiuose kursuose.

   Taip pat kviečiame susipažinti su rekomendacijoms mokykloms bei atviromis nuotolinėmis klasėmis su Google Classroom.

Šaltinis: http://www.idomipamoka.lt/nuotolinio-ugdymo-konsultacijos-mokyklu-vadovams/

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos