Juliaus Neverausko vaizdo įrašai, skirti bendravimui ir bendradarbiavimui su medikais šiuo iššūkių ir išbandymų laikotarpiu.
Tinkamas bendravimas ir bendradarbiavimas gali padėti, jeigu/kai pagalbos prireiks jums arba jūsų artimiesiems.
Saugokime medikus, kad jie galėtų apsaugoti mus.

Įrašus rasite paspaudę nuorodas žemiau:
https://www.youtube.com/watch?v=s-DHd7x2oRc
https://www.youtube.com/watch?v=ibXbMlaKUXs&t=211s

Ačiū
0
Nesudomino
0

Ankstesnės naujienos

4 socialinės iniciatyvos kokybiškam vaikų laisvalaikiui 2020-03-22 4 socialinės iniciatyvos kokybiškam vaikų laisvalaikiui

Lietuvoje uždarius daugumą mokyklų, parduotuvių ir viešojo susibūrimo vietų, verslas sparčiai perkelia savo paslaugas į elektroninę erdvę. Neatsilieka ir socialiniai inovatoriai – jie taip pat puikiai prisitaiko prie besikeičiančių aplinkybių ir naudoja išmanius sprendimus tam, kad pasiektų tuos, kuriems šiandien to labiausiai reikia. Netikėta situacija parodė, jog nuotoliniu būdu galima organizuoti ne tik pamokas ar būrelius vaikams, bet net ir šokių treniruotes neįgaliesiems.

Plačiau
Virtuali mokykla – misija įmanoma. „Šiaurės licėjaus“ patirtis ir patarimai 2020-03-20 Virtuali mokykla – misija įmanoma. „Šiaurės licėjaus“ patirtis ir patarimai

Dabartinė sudėtinga situacija iš karto gan stipriai sudrebino mūsų švietimo sistemą ir milžinišku šuoliu privertė visus atrasti bei skubiai pradėti taikyti šiuolaikiško, progresyvaus, inovatyvaus mokymosi galimybes. Jei dar neseniai buvo daug skeptikų, kurie nepatikliai žiūrėjo į informacinių technologijų diegimą mokykloje, tai šiandien greičiausiai visi pripažinsime, kad vienintelis kelias sėkmingai tęsti formalųjį ugdymą(si) ir Bendrųjų mokymosi programų įgyvendinimą šiuo metu – virtualus mokymasis. „Šiaurės licėjaus“ pedagogai virtualiam mokymusi rengėsi jau ir anksčiau, tačiau šalies situacija paspartino šį sprendimą įgyvendinti greičiau. Jau pirmą karantino dieną mokytojai ir vaikai tęsė ugdymą virtualioje mokykloje dirbdami nuotoliniu būdu. Šiaurės licėjaus komanda dalijasi iššūkiais ir patirtimi, kaip padėti vaikams pasiruošti šiam pokyčiui, kaip tinkamai pasiruošti nuotoliniam darbui virtualioje mokykloje ir kokios metodikos bei įrankiai jau sėkmingai pasiteisino dirbant su mokiniais.

Plačiau