Naujienos

Mokytis tau - kitaip kalbėti apie senėjimą 2024-03-27 / Apie TAU Mokytis tau - kitaip kalbėti apie senėjimą

Raseinių TAU studentų aktyvas kartu su Raseinių rajono švietimo pagalbos direktoriaus pavaduotoja Silva Morkevičiene turėjo puikią galimybę apsilankyti LR prezidentūroje vykusioje Trečiojo amžiaus universitetų konferencijoje „Tau – aktyvaus ir sveiko senėjimo garantas“.

Plačiau
Nuvilnijo pasirengimo velykoms festivalis 2024-03-22 Nuvilnijo pasirengimo velykoms festivalis

Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba, Raseinių Rajono kultūros centras ir Raseinių technologijų ir verslo mokykla apsijungė bendro projekto įgyvendinimui – suorganizavo Raseinių TAU studentams „Pasirengimo velykoms festivalį“.

Plačiau
Pirma tapytojų paroda 2024-03-22 Pirma tapytojų paroda

Raseinių TAU studentai, tapybos pradžiamokslio lankytojai, kurie tik pirmus metus pradėjo savo kūrybinį kelią, dauguma pirmą kartą paėmė teptuką į rankas, džiaugiasi savo pirmu darbeliu. Mus moko mokytoja Silva Morkevičienė. Kviečiame pasidžiaugti mūsų pirmu darbeliu ir aplankyti mūsų darbų parodą Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos patalpose adresu T. Daugirdo 7-2.

Plačiau
Knygnešio dienos 2024 renginiai 2024-03-18 Knygnešio dienos 2024 renginiai

„Tėvynė – tai šventas žodis, kuris atplėšia mokslininką nuo knygos, atitraukia valstietį nuo arklo, valdininką nuo rašomojo stalo ir surenka visus prie vienos vėliavos, į kurią jie žiūri didvyrio drąsumu ir kankinio pasiaukojimu“. (F. Šileris) Šventiškai ir džiugiai nuvilnijo per visą šalį renginiai, skirti Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti. Jos tąsa – kovo 16-oji – Knygnešio diena. Ši diena skirta prisiminti ir pagerbti žmones, kurių dėka buvo apgintas ir išsaugotas lietuviškas žodis.

Plačiau
Teptuko magija 2024-03-15 / Apie TAU Teptuko magija

Raseinių TAU studentų pradžiamokslių grupelė džiaugiasi atradę tapybą. Iš viso mūsų lankančių tapybos pradžiamokslių grupę yra 10 lankytojų. Susitinkame, bendraujame, laiką leidžiame drauge. Kiekvieną penktadienį mus pasitinka mūsų mokytoja Silva Morkevičienė. Laukiame susitikimo ir naujų kūrybinių temų.

Plačiau
„Pastoliai“ mokymuisi 2024-02-22 „Pastoliai“ mokymuisi

Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba kartu su Švietimo centro metodininkais, vasario 21 d. pakvietė Rajoninių dalykinių metodinių būrelių pirmininkus į vienos dienos stažuotę "Šiuolaikinės pamokos vadyba. Kauno Babtų gimnazijos patirtys". Parengti stažuotės programą padėjo Ingrida Jankauskienė, Kauno r. Babtų gimnazijos pavaduotoja ugdymui. Stažuotės lektorė - Renata Liagienė, Kauno r. Babtų gimnazijos direktorė, mokyklų veiklos kokybės išorės vertintoja, įsivertinimo konsultantė. Mokymai prasidėjo nuo pamokos, jos praktinių užduočių ir "pastolių" mokymuisi statymo. Tikimės, kad pedagogų parsivežtos idėjos ir metodai pasitarnaus pamokos sėkmingam įgyvendinimui. Mokinių pagerėję rezultatai - bus geriausias stažuotės rezultatas, kurio tikimės.

Plačiau